Aktuális hírek

2018.04.30

Angliai turné

2017 tavaszán sikeresen lezajlott másfél hónapos rockzenei turnénk Anglia, Skócia és Írország érintésével. Az előadásokra egy kiváló zenészekből álló magyar könnyűzenei formációt állítottunk össze, akik már a harmadik turnéjukat zárták együtt. A magyar zenekar angliai énekeseket kísért a nagy sikerű előadásokon. 2018 decemberében újabb angliai adventi turnék szervezésében veszünk részt az Armel Operafesztivál partnereként.

2018.04.08

Jelentkezz!

Júniusban stúdiógyakorlati meghallgatást tartunk a Pannónia stúdióban. A meghallgatásra olyan klasszikus vonós, fafúvós és rézfúvós zenészek jelentkezését várjuk, akik a jövőben szívesen játszanának filmzenefelvételeken. A meghallgatás után szakmai zsűrink kiválasztja azokat a zenészeket, akik bekerülnek az Inspired Scoring Orchestra utánpótlás zenekarába. Bővebb információt a regisztráció után a "Felkérések"-nél találsz!

2018.02.25

Alkalmazásra fel!

Idén nyáron megjelenik a zenészeknek készült alkalmazásunk, melyet android és iOS okostelefonon tudnak majd használni regisztrált zenészeink. Az alkalmazáson keresztül fogunk felkéréseket küldeni és üzenetet váltani egy adott projekttel kapcsolatban. A felkérésekhez tartozó fontos információkat így gyorsan és egyszerűen tudjuk majd elküldeni felhasználóinknak.

2018.02.25

Bemutatkoztunk

A februárban megrendezett DEX dalszerző expón az Artisjus jóvoltából bemutattuk online zenész katalógusunkat és megkezdődött a zenész regisztráció. A rendezvényen volt alkalmunk találkozni hazai- és nemzetközi dalszerzőkkel, zeneszerzőkkel, producerekkel és meghallgattuk tartalmas előadásaikat. Jövőre ne hagyjátok ki, mi ott leszünk!
Bővebb információ: www.expo.dalszerzo.hu