Aktuális hírek

2019.05.05

Ingyenes stúdiógyakorlati képzést indítunk

Klasszikus zenészek figyelem! Elindult a jelentkezés a filmzenei stúdiógyakorlati workshop-ra a Pannónia Stúdióban. Az egész napos képzés elméleti és gyakorlati előadásokból áll. A gyakorlati előadáson a stúdió helyiségben éles körülmények között tapasztalhatjátok meg, milyen kihívásokkal kell szembenéznie egy zenésznek a modern filmzene felvételek során. A gyakorlati oktatáson Illényi Péter karmester vezetésével ismereteket szerezhettek a takt jel és a vezényelt tempó viszonyáról, stilisztikai és hangszertechnikai megoldásokról, stúdió etiketről, a blattolásról és a zenei környezethez való alkalmazkodásról. Balázs Ádám zeneszerző saját művein keresztül mutatja be, milyen leírásmódokkal és zeneszerzői elvárásokkal találkozhat egy zenész a modern filmzenék stúdiófelvételein.
A gyakorlati workshop ingyenes, de maximum létszámhoz kötött, ezért a jelentkezés sorrendjében történik a regisztráció!
Bővebb információk itt:
https://www.facebook.com/events/276050116616706/

2018.04.30

Angliai turné

2017 tavaszán sikeresen lezajlott másfél hónapos rockzenei turnénk Anglia, Skócia és Írország érintésével. Az előadásokra egy kiváló zenészekből álló magyar könnyűzenei formációt állítottunk össze, akik már a harmadik turnéjukat zárták együtt. A magyar zenekar angliai énekeseket kísért a nagy sikerű előadásokon. 2018 decemberében újabb angliai adventi turnék szervezésében veszünk részt az Armel Operafesztivál partnereként.

2018.04.08

Jelentkezz!

Júniusban stúdiógyakorlati meghallgatást tartunk a Pannónia stúdióban. A meghallgatásra olyan klasszikus vonós, fafúvós és rézfúvós zenészek jelentkezését várjuk, akik a jövőben szívesen játszanának filmzenefelvételeken. A meghallgatás után szakmai zsűrink kiválasztja azokat a zenészeket, akik bekerülnek az Inspired Scoring Orchestra utánpótlás zenekarába. Bővebb információt a regisztráció után a "Felkérések"-nél találsz!

2018.02.25

Alkalmazásra fel!

Idén nyáron megjelenik a zenészeknek készült alkalmazásunk, melyet android és iOS okostelefonon tudnak majd használni regisztrált zenészeink. Az alkalmazáson keresztül fogunk felkéréseket küldeni és üzenetet váltani egy adott projekttel kapcsolatban. A felkérésekhez tartozó fontos információkat így gyorsan és egyszerűen tudjuk majd elküldeni felhasználóinknak.

2018.02.25

Bemutatkoztunk

A februárban megrendezett DEX dalszerző expón az Artisjus jóvoltából bemutattuk online zenész katalógusunkat és megkezdődött a zenész regisztráció. A rendezvényen volt alkalmunk találkozni hazai- és nemzetközi dalszerzőkkel, zeneszerzőkkel, producerekkel és meghallgattuk tartalmas előadásaikat. Jövőre ne hagyjátok ki, mi ott leszünk!
Bővebb információ: www.expo.dalszerzo.hu